Nasloucháme vám, vzkazují hráčům vývojáři No Man’s Sky
Novinka Nasloucháme vám, vzkazují hráčům vývojáři No Man’s Sky

Nasloucháme vám, vzkazují hráčům vývojáři No Man’s Sky

Michal Burian

Michal Burian

24

Hello Games se snaží vše napravit, dokonce odložili přípravu bezplatných rozšíření.

Reklama

Mělo to být vesmírné dobrodružství, které hráče na počítačích a konzolích PlayStation 4 přenese na tisíce různých neznámých planet, kde budou přežívat. Z ambiciózního projektu nezávislého studia Hello Games se však vyklubala dosti nedomyšlená hra, kde náhodné generování všeho nefunguje podle představ autorů. Jak jinak si vysvětlit, že často přistanete na velmi podobných planetách nebo potkáte podivná zvířata, která mají hodně divně poslepované kusy. To bohužel není jediné mínus No Man’s Sky, tím dalším je samotná zábava. Spousta hráčů si stěžuje, že No Man’s Sky je po pár hodinách otravné.

Ať už souhlasíte, nebo nikoliv, máme pro vás novou zprávu od Hello Games. Vývojáři No Man’s Sky vzkazují hráčům, že jim naslouchají, čtou zpětnou vazbu a snaží se titul vylepšit. Zatím vydali čtyři patche pro PC a čtyři patche pro PS4. Další mají brzy následovat.

Důležité je, že se Hello Games snaží vše napravit, dokonce odložili přípravu bezplatných rozšíření. Na ty se dostane až v moment, kdy bude No Man’s Sky opraveno.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama