Nastíněny budoucí aktualizace do DriveClub
Driveclub Novinka Nastíněny budoucí aktualizace do DriveClub

Nastíněny budoucí aktualizace do DriveClub

Michal Burian

Michal Burian

10

Nový obsah, double XP víkend a oslovení vývojářů povedených závodů Rocket League.

Reklama

DriveClub konečně funguje tak jak má, hráči mohou bez problémů závodit v singleplayeru i multiplayeru a nakonec jsme se dočkali i ořezané PlayStation Plus edice. Vývojáři ze studia Evolution se tak mohou soustředit na budoucí aktualizace. Dnes prozradili, co všechno chystají.

Hráči DriveClub se mají rozhodně na co těšit. Současní budoucích updatů bude plně přizpůsobitelné multiplayerové lobby, nová obtížnost, více tratí, komunitní akce, další možnosti v photo módu, doladění drift režimu, lepší notifikace a mnoho dalšího, včetně double XP víkendu pro vozy z PS Plus edice. Double XP víkend trvá od dnešního dne do pondělí.

Včera navíc vyšel Horsepower Expansion Pack. Obsahuje Ferrari LaFerrari FXX K, Nissan GT-R NISMO, McLaren P1 GTR, Renault Mégane R.S. 275 Trophy-R, Ferrari FXX Evoluzione, 11 nových tour eventů a 5 nových PSN trofejí.

To ale stále není všechno, v Evolution jsou velkými fanoušky povedených závodů Rocket League. Paul Rustchynsky na Twitteru oslovil Psyonix a vzkázal jim, že pokud budou hledat partnera, tak tvůrci DriveClub mají rozhodně zájem. Netrvalo dlouho a Psyonix odepsali, že si o tom popovídají. Tak uvidíme, třeba mezi DriveClub a Rocket League vznikne něco zajímavého. Nesmíme zapomenout, že Evolution přivedli na svět sérii MotorStorm.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama