Necelá minuta z destrukčního derby FlatOut 4: Total Insanity
Novinka Necelá minuta z destrukčního derby FlatOut 4: Total Insanity

Necelá minuta z destrukčního derby FlatOut 4: Total Insanity

Michal Burian

Michal Burian

17

Od autorů WRC 5 a WRC 6 přichází nové destrukční derby z velmi známé série. Povede se?

Reklama

Vydavatelská společnost Bigben Games pokračuje ve spolupráci se studiem Kylotonn, které pro ní předtím vytvořilo WRC 5 a WRC 6. Společně na tento měsíc připravují návrat jedné slavné série. Na obrazovky monitorů a televize se vrací destrukční derby FlatOut.

FlatOut 4: Total Insanity má představovat návrat k adrenalinovým kořenům arkádové destrukce. Hra slibuje vysokorychlostní demolition derby se silnými vozy, závodními auty, náklaďáky a dokonce i zmrzlinářským vozem s raketovým pohonem. Těšit se můžete na 27 upravitelných vozidel, včetně fanouškovských oblíbenců a nových přírůstků do garáže. S nimi budete závodit na 20 tratí, které nabídnou tradiční závody derby, závody s časem, arény, výzvy, Carnage a další. Při závodech máte zažít vysokorychlostí kolize, kterým dopomůže plně zničitelné prostředí.

FlatOut 4: Total Insanity vychází 17. března na PlayStation 4 a Xbox One. Ve stejný den vám přineseme naší recenzi. PC verze bude následovat o něco později, buď ještě koncem března, nebo v průběhu dubna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama