Nejlepší hry roku 2016 podle komunity Zing.cz
Speciály Článek Nejlepší hry roku 2016 podle komunity Zing.cz

Nejlepší hry roku 2016 podle komunity Zing.cz

Michal Burian

Michal Burian

91

Hlasujte v několika kategoriích pro hry roku 2016, včetně zklamání roku.

Reklama

Nezadržitelně se nám blíží konec roku 2016, společně s ním rozjíždíme naší anketu o hry roku. Jak si můžete všimnout, anketa se od minula změnila. Rozhodli jsme se využít formulář Googlu, který používáme i pro soutěže, a umožnit hlasovat naprosto všem čtenářům Zingu v několika kategoriích. Navíc do každé kategorie můžete doplnit svou hru, pokud ji nenaleznete v námi vytvořeném seznamu. To loni nebylo možné, hlasovalo se na našem diskuzním fóru, kde mohli hlas udělit pouze registrovaní uživatelé.

Hry jsou opět rozděleny do několika kategorií. Kromě hry roku 2016 můžete hlasovat v dalších kategoriích, jako je střílečka roku, nejlepší akce/akční adventura, nejlepší RPG, nejlepší závody, nejlepší hry na jednotlivých platformách, nejočekávanější hra roku 2017 a nově také zklamání roku. V uplynulých 12 měsících bylo hned několik aspirantů, kteří by si zasloužili zvítězit v této kategorii.

V redakci se neodvážíme ani tipovat, jak tahle anketa dopadne. Komentáře jsou otevřeny, můžete se podělit s ostatními čtenáři o své volbě. Těšíme se na vaše příspěvky.

Závěrem několik poznámek k podobě formuláře:

Zaklínač 3: Divoký hon - O víně a krvi a World of Warcraft: Legion jsou sice pouze datadisky, ale do sekcí RPG a online hra byly začleněny z důvodu jejich neobyčejného rozsahu a významu pro daný žánr.

V seznamu najdete pouze projekty (tedy hry a DLC/expanze), které poprvé vyšly v průběhu letošního roku, nikoliv projekty, které se sice letos objevily na některých platformách, ale na jiných už vyšly loni (např. Rise of the Tomb Raider, DiRT Rally či Rocket League). I v tomto případě však můžete využít možnost vypsat vlastní kanditáty a klidně tyto hry nominovat.

Hlasování o hrách roku 2016 končí 8. ledna 2017 v 16:00.

Hlasování o hrách roku 2016 skončilo. Brzy vyhlásíme výsledky. Děkujeme vám za účast.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama