NEXT transformace z Megadimension Neptunie VII na nových obrázcích
Novinka NEXT transformace z Megadimension Neptunie VII na nových obrázcích

NEXT transformace z Megadimension Neptunie VII na nových obrázcích

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

1

Neptune, Noirse, Blanc a Vert se představují v NEXT Purple, NEXT Black, NEXT White a NEXT Green podobě.

Reklama

První vpád série Neptunia na konzoli PlayStatin 4 se díky titulu Megadimension Neptunia VII pomalu stává skutečností. Konkrétní datum vydání na západě ještě neznáme, ale Compile Heart jej slíbili někdy na počátek tohoto roku.

Série Neptunia prošla díky hře, původně označované jako Hyperdimension Neptunia Victory II, pro účely konzole PS4 mnoha změnami. K dispozici jsou nové postavy, tři odlišné světy, a tím pádem i tři různé příběhové linie, nový typ transformace zvaný NEXT, u bojového systému přibyly další funkce a také se zde objevuje nová minihra v dungeonech.

Jak již bylo řečeno, toto RPG je vyprávěno prostřednictvím tří příběhových linií, odehrávajících se ve třech různých dimenzích a pokaždé s jinou hlavní hrdinkou. Jednotlivé kampaně se jmenují Zero Dimension Game Neptune Z: Ragnarok of the Cliff Abyss Goddess, Hyperdimension Neptunia G: Gold Vanguard Gamindustri Existence of Change a Heart Dimension Game Neptune H: Trilogy Final Into the Legend.

A jak už možná také víte, hrdinky této RPG série se dokáží transformovat do podoby bohyní a získat tak další důležité vlastnosti. Megadimension Neptunie VII přináší další podobu těchto změn v podobě takzvané NEXT formy, na kterou se mohou dívky dostat až po změně v bohyni. Kromě toho, že se vám pak dost změní možnosti v boji, přináší tato transformace také více změn do osobností jednotlivých dívek. A právě na vzhled dívek v NEXT podobě se můžete podívat níže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama