NFS bude vyžadovat připojení k internetu
Need for Speed Novinka NFS bude vyžadovat připojení k internetu

NFS bude vyžadovat připojení k internetu

Jan Kalný

Jan Kalný

59

Reboot NFS vypadal s každou novou informací lépe a lépe. Snad nemusíme tajit, že fakt, že hra bude vyžadovat připojení k internetu, je docela rána pěstí do obličeje.

Reklama

Letošní Need for Speed, které by mělo restartovat celou sérii, patří rozhodně mezi ty nejočekávanější hry letošního roku. Koneckonců toho o hře zase tak moc nevíme a všichni se těšíme, až se na E3 ukáže v akci.

Každá nová informace byla zatím skvělá. Přeci jenom jsme se dozvěděli, že hra bude hlavně o tuningu, což je něco, co fanoušci chtěli spoustu let. Jak se ale zdá, jsou věci, které některé hráče tolik nenadchnou.

Zlatým příkladem budiž to, že hra bude vyžadovat připojení k internetu. To potvrdil samotný oficiální Twitter Need for Speed v odpovědi na dotaz fanouška.

Údajně z toho čiší samé výhody, mezi které patří „větší rozmanitost a lepší zážitek s přáteli”. Ghost Games totiž mají v plánu zahrnout do hry systém AllDrive, který má usnadnit hraní s kamarády. Ten můžete znát z Rivals. V tomto NFS má být ale vylepšený a celkově lepší.

Vývojáři jsou na sociálních sítích nezvykle otevření a odpovídají na dotazy. Čas od času sice od nich zazní, že tohle nemohou komentovat, ale to se dá chápat. Zatím jsme se dozvěděli, že v NFS nebude pohled do interiéru vozu. Místo toho hra zahrne více kamer, včetně nárazníku, kapoty nebo jakýsi akční pohled.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama