Ni no Kuni II nakonec vyjde také na PC
Ni no Kuni II: Revenant Kingdom Novinka Ni no Kuni II nakonec vyjde také na PC

Ni no Kuni II nakonec vyjde také na PC

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

12

Podívejte se na nové obrázky a gameplay záběry z tohoto RPG od Level-5.

Reklama

Kouzelné RPG Ni no Kuni II: Revenant Kingdom od Level-5 mělo původně vyjít na PlayStation 4. Vydavatelská společnost Bandai Namco teď ale oznámila, že se dočkáme i PC verze.

Co se týče technické stránky hry, tak server IGN potvrdil, že Ni no Kuni II poběží na PlayStationu 4 při stabilních 60 snímcích za sekundu, ale protože her od Levelu-5 je vždycky málo, podívejte se níže na nové gameplay záběry.

Příběh hry Ni no Kuni II začíná v království Ding Dong Dell, kde spolu kdysi žili v harmonii kočky, myši a lidé. Bohužel došlo ke zrádnému převratu a mladý král Evan byl vykázán ze svého království Ding Dong Dell. Ni no Kuni II líčí právě osudy tohoto sesazeného krále a seznamuje nás s jeho snahou vybudovat vlastní království a sjednotit celý svět.

Evana budou při jeho dobrodružství podporovat přátelé Roland, Tani a bytosti známé jako Higgledies. Higgledies pochází ze síly nalezené v srdcích lidí, zvířat a z elementů, jako jsou oheň a vítr. Ale pouze jedinci s čistým srdcem můžou Higgledies vidět. Tito Higgledies pomůžou Evanovi v bitvách a taky jej dostanou do míst, kam by se normálně nebyl schopný dostat. Na svém putování budete bojovat s mocnými příšerami, čelit nebezpečným dungeonům a postupně se stanete zase králem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama