Nitroplus Blasterz k nám dorazí na začátku roku 2016
Novinka Nitroplus Blasterz k nám dorazí na začátku roku 2016

Nitroplus Blasterz k nám dorazí na začátku roku 2016

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Marvelous konečně potvrdili evropské vydání této bojovky.

Reklama

Po červnovém oznámení vydání Nitroplus Blasterz: Heroines Infinite Duel v Severní Americe, přišel Marvelous se zprávou, že se tato bojovka dostane ve verzích pro PlayStation 4 a PlayStation 3 také do Evropy a to na počátku roku 2016. Marvelous již nyní ale na svých stránkách nabízí předobjednávku standardního i speciálního Lethal Blaze vydání. Krabicová verze je bohužel exkluzivní pouze pro PlayStation 4.

Nitroplus Blasterz: Heroines Infinite Duel byla původně vytvořena pro automaty v hernách a nabízí celou řadu hrdinek ze seznamu společnosti Nitroplus. Hráči si mohou vybrat hlavní postavu, mezi kterými je u konzolí i Super Sonico, a dále dvě podpůrné postavy. Mezi hlavními postavami najdete třeba Ein (Phantom Phantom of the Inferno), Mora (Kyuuketsu Senki Vjedogonia), Sansei Muramasa (Full Metal Daemon: Muramasa), Anna (Gekko no Carnevale) nebo Saber (Fate/Zero). Mezi podpůrnými postavami jsou Natsumi Aibara (Hello, World), Yoishi Mitsurugi (Phenomeno), Althea (Hakubou no Dendoushi), Angela Balzac (Expelled from Paradise) nebo Akane Tsunemori (z Psycho-Pass).

PS3 verze hry vyjde exkluzivně pouze prostřednictvím služby PSN, zatímco PS4 verze PS4 bude k mání jak fyzicky tak digitálně. Krabicová verze nabízí navíc i soubor pěti unikátních uměleckých karet.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama