No Man’s Sky láká velkými změnami na Xbox One verzi a multiplayer
Novinka No Man’s Sky láká velkými změnami na Xbox One verzi a multiplayer

No Man’s Sky láká velkými změnami na Xbox One verzi a multiplayer

Michal Burian

Michal Burian

6
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Za dva týdny vyjde vesmírné dobrodružství na Xbox One. PC a PS4 verze budou obohaceny o dlouho slibovaný multiplayer.

Reklama

No Man’s Sky láká Xbox One hráče na vesmírné dobrodružství prostřednictvím traileru, který připomíná 11 největších změn, ke kterým od srpna 2016 došlo. V té době vyšla hra na PlayStation 4 a PC. Na konzoli od Microsoftu bude dostupná od 27. července v Evropě, v Severní Americe o tři dny dříve.

No Man’s Sky v době vydání způsobilo poprask. Ambiciózní projekt nedokázalo studio Hello Games dotáhnout do zdárného konce. Procedurálně generované planety nezapůsobily a malé množství obsahu znamenalo, že se spousta hráčů začala nudit. Dnes je to ale jiné No Man’s Sky. Rozsáhlé aktualizace vylepšily hru a přidaly například rychlé cestování na jakoukoli planetu, nové mise a příběh, propracovanější boj ve vesmíru, nové biomasy, hlubší obchodování, vozítko pro průzkum, základy budování a nové herní módy v podobě Creative, Survival a Permadeath. Ve skutečnosti updaty Foundation, Pathfinder a Atlas Rise přinesly více než 100 novinek.

Společně s Xbox One verzí dorazí i do PS4 a PC verzí dlouho očekávané vylepšení Next s multiplayerem. Půjde o plnohodnotný multiplayer s možností setkat se s přáteli a jinými hráči, spolupracovat při přežívání, vyměňovat si kořist nebo se společně podílet na stavbě základny. Tohle všechno bylo slibováno ještě před vydáním na PS4 a PC.

„Multiplayer zcela změní zážitek v No Man’s Sky. Je to vzrušující, zábavný a intenzivní mód, který jsme vždy ve hře chtěli mít. Jsme opravdu šťastní, že se nám to podařilo,“ komentoval připravovanou aktualizaci Next sám Sean Murray.

No Man’s Sky ve verzi pro Xbox One a PS4 koupíte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama