No Man’s Sky obohatí dnes vozidlo pro průzkum planet
Novinka No Man’s Sky obohatí dnes vozidlo pro průzkum planet

No Man’s Sky obohatí dnes vozidlo pro průzkum planet

Michal Burian

Michal Burian

34

Hello Games rovněž vylepšili vizuál, přidali novou obtížnost nebo podporu pro PS4 Pro.

Reklama

(Novinka byla aktualizovaná) Po vydání No Man's Sky se vývojáři ze studia Hello Games na dlouhou dobu odmlčeli. Vypadalo to, jako by nechtěli čelit kritice, která se snesla na jejich ambiciózní vesmírné dobrodružství. Po třech měsících se ozvali a slavnostně představili aktualizaci Foundation, která se zaměřila na budování základny. Od té doby ale zavládlo znovu ticho. Až dnes dopoledne jsme se dozvěděli, že v dohledné době vyjde v pořadí druhý velký update. Překvapivě se tak stane již dnes v noci.

Druhá aktualizace pro No Man’s Sky se jmenuje Path Finde a dodává do hry vozidlo Exocraft, se kterým budete moci prozkoumávat planety ve vysoké rychlosti. Vozítku nevadí ani nehostinný terén planet. Celkem ve hře existují tři typy vozidla, každé můžete dále vylepšovat o výzbroj, důlní zařízení a skener.

To ale není vše. Tvůrci si pochvalují pozitivní reakce na Foundation update a do nové aktualizace zahrnuli podporu pro PlayStation 4 Pro. Dále vylepšili vizuál, umožnili hráčům vlastnit více lodí, sdílet své základny online, přidali režim Permadeath, obohatili módy zbraní, Photo mód, zlepšili kvalitu života a přidali o 50 procent více originální hudby od 65daysofstatic.

Je toho opravdu hodně. Hráči hledající výzvu by si měli přijít na své s módem Permadeath. Jak název napovídá, pokud zemřete, začnete hezky od začátku. Pokud dokončíte hru na obtížnost Survival nebo Permadeath, získáte speciální trofeje.

Vizuální vylepšení má být hodně znatelné, včetně nových textur ve vysokém rozlišení či lepší nasvícení. Pokud je to pravda, bude se hodit Photo mód, s kterým si můžete vyfotit všechny zajímavé okamžiky, změnit úhel kamery a přidat různé filtry.

Pro více informací navštivte oficiální stránky, kde jsou další podrobnosti o aktualizaci.

Porovnání

Ultra textury vs. střední textury
Ultra textury vs. střední textury
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama