No Man’s Sky předvádí v plné zbroji multiplayer
Novinka No Man’s Sky předvádí v plné zbroji multiplayer

No Man’s Sky předvádí v plné zbroji multiplayer

Michal Burian

Michal Burian

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Gameplay záběry ze hry více hráčů, která měla být v ambiciózním vesmírném simulátoru už dávno.

Reklama

Studio Hello Games se po kritice, které čelili vývojáři po vydání ambiciózního vesmírného dobrodružství No Man’s Sky, nesložilo. Místo toho začalo pracovat na vylepšení hry a postupně svůj klenot obohacovali novým obsahem. Dva roky po vydání se hra chlubí rychlým cestováním na jakoukoli z generovaných planet, novými misemi a příběhem, propracovanými boji ve vesmíru, novými biomasy, hlubším obchodováním, vozidlem pro průzkum, základním budováním nebo novými módy v podobě Creative, Survival a Permadeath. Celkově se No Man’s Sky dočkalo více než 100 novinek.

V průběhu příštího týdne dorazí další zásadní update. No Man’s Sky konečně nabídne multiplayer. Jak bude fungovat, co vše umožní a mnoho dalšího prezentuje trailer. V něm uvidíte i nový pohled. Kameru můžete přepnout do pohledu z třetí osoby. V multiplayeru se můžete spojit s malou skupinkou přátel a společně prozkoumat vesmír. Zároveň si budete pomáhat, abyste zůstali na živu nebo získali drahocennou kořist.

Multiplayer je součástí aktualizace Next. Ta přináší řadu drastických změn herního světa. Některé z nich jsou zmíněny ve videu. Krom jiných mezi ně patří vylepšené generování planet s lepším životním prostředím, včetně vody a mraků.

Update Next se zaměřil i na budování, které umožní vytvářet větší a lepší základny. Dle slov tvůrců jsou základny složitější a hráči nejsou při budování tak omezováni jejich velikostí.

Na zbytek se podívejte sami. Aktualizace Next vyjde 24. července na PC a PlayStation 4. Ve stejný den se No Man’s Sky rozšíří na Xbox One.

No Man’s Sky ve verzi pro Xbox One a PS4 koupíte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama