No Man's Sky se skutečně odkládá, dorazí 10. srpna
Novinka No Man's Sky se skutečně odkládá, dorazí 10. srpna

No Man's Sky se skutečně odkládá, dorazí 10. srpna

Martin Cvrček

Martin Cvrček

20

S červnovým datem vydání se můžeme rozloučit, ambiciózní cestování po všelijakých planetách si užijeme až začátkem srpna.

Reklama

Ve čtvrtečních Jenohubkách k svačině jsme vás informovali o množících se dohadech o odkladu ambiciózního počinu No Man's Sky od Hello Games. Hned z několika zdrojů dorazila zpráva, že hra nevyjde 21. června, jak se dosud předpokládalo, ale později. A protože odklady jsou v módě, nyní se z dohadu stává skutečnost.

Na webu PlayStationu nyní září nové datum vydání, a to 9. srpna (nezapomínejte, že Američané píší nejdřív měsíc a až poté den). To však platí pro Severní Ameriku, v Evropě se tak hry dočkáme o den později, jak se dočteme na PlayStation Blogu.

Na něm Sean Murray z Hello Games uvedl, že některé klíčové herní prvky potřebují ještě trochu vyladit, aby splňovaly očekávaný standard. Murray zároveň dodává, že vývoj obecně probíhá bez problémů, a znovu slibuje nesmírně rozsáhlý vesmír a typ hry, o který se zatím nikdo nepokoušel.

S jistotou zatím víme jen to, že nové datum vydání platí pro verzi pro PS4, ale věřím, že by bylo bláhové si myslet, že by PC verze mohla dorazit dříve. Počítejte tedy s tím, že se odklad týká obou platforem a hry se v každém případě dočkáme 10. srpna. V tuto chvíli ale není vyloučené ani to, že by se PC verze mohla ještě trochu opozdit. Třeba na Steamu stále visí datum 22. června.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama