No Man's Sky vyjde na PC o dva dny později
Novinka No Man's Sky vyjde na PC o dva dny později

No Man's Sky vyjde na PC o dva dny později

Jan Kalný

Jan Kalný

83

Pokud plánujete tuhle ambiciózní hru hrát na PC, budete si muset počkat do 12. srpna. <strong>Nyní už oficiálně.</strong>

Reklama

Už ke konci minulého měsíce jsme vás informovali, že podle oficiálního webu hry vyjde PC verze No Man's Sky až 12. srpna. Autoři se k tomuto nijak nevyjádřili a na Steamu stále viselo původní datum vydání, které stále platí pro PS4 verze hry.

Někdo to považoval za chybu a někdo ne. Tak či onak, chyba to nakonec není a PC verze hry skutečně vyjde až 12. srpna, tedy dva dny po vydání hry na PS4 v Evropě.

Všechno to bylo vysvětleno na Twitteru. Jak už to tak bývá, důvodem je, aby všechno bylo v případě PC verze v pořádku.

Původní zpráva

Vydání No Man's Sky je konečně za rohem. Kde kdo se na tuhle hru těší. Už ale neplatí jedna věc, PC verze nevyjde ve stejný den jako PlayStation 4. Hráči na počítačích si na hru počkají, naštěstí jen dva dny.

Alespoň to tedy tvrdí samotný web hry, který uvádí tři data; 9. srpna pro PS4 hráče v Severní Americe, 10. srpna pro PS4 hráče v Evropě a 12. srpna pro PC hráče. Ještě před necelým týdnem tomu tak nebylo a pro obě platformy byly uvedeny data 9. a 10. srpna.

Můžeme se jenom dohadovat, co přesně za tím vězí. Je ale divné, že po oznámení dokončení vývoje najednou byla PC verze odložena.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama