No Man’s Sky vyjde v červnu za 60 dolarů
Novinka No Man’s Sky vyjde v červnu za 60 dolarů

No Man’s Sky vyjde v červnu za 60 dolarů

Michal Burian

Michal Burian

34

Oficiální datum i cena, navíc odhalena sběratelská edice.

Reklama

Studio Hello Games dnes odpoledne oznámilo, že očekávaná hra No Man’s Sky vyjde 21. června letošního roku za plnou cenu, tedy 60 dolarů/euro. V přepočtu se bavíme o ceně 1620 korun, což není málo (jako za AAA hru). V Evropě si na hru počkáme do pátku, 24. června.

Každopádně v prodeji bude i sběratelská edice, ale pouze pro PC. Vyrobeno bude 10 tisíc kusů. Edice obsahuje ručně malovanou repliku lodě (8 palců = 20,32 cm) a další maličkosti, včetně nějakého tajného itemu, který bude teprve odhalen. Sběratelskou edici lze předobjednat za 150 dolarů (cca 3700 Kč), může si vybrat, zda chcete Steam nebo GOG verzi.

Na výběr jsou ale i další věci, koupit si můžete soundtrack na LP vinylových deskách (35 dolarů), triko Atlas (10 dolarů), sadu osmi uměleckých karet (20 dolarů) a řadu plakátů a další věci.

No Man's Sky je nezvyklá kombinace vesmírného simulátoru, adventury a střílečky. Hra nabízí především neskutečně velkou herní oblast, která má čítat 18 trilionů procedurálně generovaných planet. Hráč začne na jedné z těchto planet a jeho cílem bude proniknout do samotného centra galaxie. Čím více se však k němu bude blížit, tím více bude prostředí nepřátelštější.

Minimální HW nároky

Operační systém: Windows 7Procesor: Intel Core i3Paměť: 8 GB RAMGrafická karta: nVidia GTX 480 Pevný disk: 10 GB volného místa

Nové obrázky

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama