Nová Inazuma Eleven a nový Professor Layton od Level-5
Novinka Nová Inazuma Eleven a nový Professor Layton od Level-5

Nová Inazuma Eleven a nový Professor Layton od Level-5

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Plus nás čeká ještě další multimediální projekt.

Reklama

V pátek 24. června uspořádala společnost Level-5 live stream, předcházející akci nazvané Level 5 Vision 2016. Během páteční relace došlo víceméně k oznámení nového dílu fotbalové série Inazuma Eleleven a také k potvrzení nového Professora Laytona. Obě hry budou představeny 27. července právě na Level-5 Vision 2016. Kromě těchto dvou her ale Level-5 ukázal něco málo z jejich nového, v pořadí již pátého, multimediálního projektu. Vše jsme prozatím mohli vidět pouze na několika zajímavých artworcích a slyšet pouze útržky informací.

Z nové Inazumy Eleven jsme mohli znovu vidět novou hlavní postavu. Příběh hry tentokrát neopustí planetu a nepodíváme se znovu do vesmíru, a ani se nebudou míchat časové linie. Bude se odehrávat někde v době kolem první hry a sledovat má osudy mladých lidí. Hra je již tradičně vytvářena tak, aby ji mohlo doprovodit anime. CEO Levelu-5 Akihiro Hino ukázal několik uměleckých návrhů postav a prostředí.

Co se týče série Professor Layton, tak Hino přímo potvrdil chystané oznámení nového dílu, ale jediné co vlastně víme je to, že jde o legitimní Professor Layton hru a ne nějaký sedmý díl Laytona na smartphony. Hra má ale mít nového hrdinu a prý nepůjde ani o profesorova syna Alfendiho. Hino pak opět ukázal několik artworků.

Během live streamu pak Level-5 ukázal dvojici konceptů ze svého pátého multimediálního projektu, který bude plně představen také až 27. července na tiskové konferenci Level-5 Vision 2016.

Obrázky předvedly nějakou městskou pasáž a pak snad něco jako cizí planetu. Ale podle Akihira Hina se "nebude cestovat do vesmíru a půjde o velmi známý příběh. Drama na akademii... možná?" Hino dodal, že se projekt rýsuje velmi pěkně a že si od něj slibují velmi hodně.

Ještě před konferencí Level-5 Vision 2016 27. července, má společnost na 20. července na 21:00 JST (14:00 našeho času) naplánovaný další Niconico live stream, kde hodlá prozradit další důležité informace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama