Nová mapa do Killing Floor 2 nás zavede do lesů
Killing Floor 2 Novinka Nová mapa do Killing Floor 2 nás zavede do lesů

Nová mapa do Killing Floor 2 nás zavede do lesů

ElementGamer

ElementGamer

10

Brzy se dočkáme i podpory Steam Workshopu pro mapy.

Reklama

Nebojte, Tripwire Interactive na nás nezapomnělo. Na dalším obsahu do hry intenzivně pracují a tvůrci nás zvou do temných lesů, kde máme údajně něco najít. Není jasné co, ale už známe název mapy. Ta se bude nazývat příhodným jménem Black Forest. Kdo ví, co nás v té oblasti čeká, ale osobně jsem ještě více zvědavý na to, co tam najdeme.

„S posledním updatem jsme také uvolnili vylepšené nástroje pro tvorbu map, které podporují vytváření terénu a lepších venkovních ploch,” prohlásilo studio v posledním oznámení na Steamu. „V Tripwire jsme také pracovali na mapě, která vás vezme do otevřeného prostředí.”

Vývojáři zatím nestanovili datum vydání, ale už víme, že pracují na rozšířené podpoře map na Steam Workshopu. Modeři si tak konečně přijdou na své a mohou se vyřádit s designováním nových map.

Tvůrci také žádají fanoušky, aby vyjádřili svůj názor na míření se dvěma pistolemi. První možnost je zamířit oběma najednou, druhá pouze jednou. Jestli jste tedy aktivními hráči nebo byste rádi viděli ve hře něco jiného, můžete hlasovat v anketě, je to jen na vás.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama