Novinka Nové gameplay záběry z Marvel’s Midnight Suns ukazují Spider-Mana v akci

Nové gameplay záběry z Marvel’s Midnight Suns ukazují Spider-Mana v akci

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

V boji vsadí na rychlost.

Reklama

Marvel’s Midnight Suns nabídne hráči různé hrdiny. Každá postava je ve své podstatě unikátem, který se bude hodit pro trošku jinou práci než její kolegové. Zatímco Kapitán Amerika sází hodně na podporu týmu a především ochranu svých přátel, Peter Parker a.k.a. Spider-Man bude šampionem hodně postavený na způsobování zranění a především vysoké obratnosti. Ta se v prezentovaných záběrech hodně promítá do karet, jež má možnost v boji použít. Řada jeho útoků stojí na plošném poškození, nebo minimálně řetězových výpadech, v jejichž rámci zasáhne vždy rovnou několik protivníků.

Stejně jako Iron Man i Spider-Man bude disponovat možností posílit své vlastní tělo. Kartička Opportunist představující v Marvel’s Midnight Suns základní kámen všech jeho balíčků mu kupříkladu umožní zesílit útoky způsobené interakcí s okolím a aby toho nebylo málo dva takové výpady má zcela zdarma, čímž dokáže protivníkům slušně zavařit. Jeho bojová síla ovšem nebude tak výrazná jako u některých jiných postav, které naopak nedokáží tolik pracovat s prostředím, s nímž je schopen Peter dělat opravdu povedené kousky.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama