Nové informace o Devil’s Third
Novinka Nové informace o Devil’s Third

Nové informace o Devil’s Third

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

Pokud vás zklamala neúčast Devil’s Third na Tokyo Game Show, snad vám to vynahradíme alespoň několika málo dalšími detaily.

Reklama

Pokud vás to náhodou zajímá, na letošním TGS se prý hra neobjevila z PR důvodů a všichni v tvůrčím celku aktuálně dělají vše proto, aby bylo možné stanovit přesné datum vydání. Nově se zatím počítá se začátkem příštího roku - původně byla hra v plánu až na rok 2013.

S tím však tak úplně nekoresponduje posun v tvůrčím procesu. Ačkoliv ten podle Itagakiho pokračuje dobře, hotovo je prý zatím jen nějakých 20 až 30 % hry.

Vedení THQ se zatím nicméně líbí jak gamesa vypadá a Itagaki je nadšený hlavně z akce, která prý vypadá nádherně, což je jeden z důvodů, proč by si jí naráz mělo užívat co nejvíc lidí.

Počítá se proto s multiplayerem, v němž by se současně mohlo snad prohánět až 32 hráčů. Jelikož jde podle Itagakiho o válečnou hru ... čím víc hráčů, tím lépe.

Víc bychom ze hry mohli vidět někdy příští rok, přičemž Itagaki varuje, že je Devil’s Third aktuálně úplně jiné, než jak bylo prezentováno loni na E3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama