Nové informace o inFamous: Second Son
Infamous: Second Son Novinka Nové informace o inFamous: Second Son

Nové informace o inFamous: Second Son

Michal Burian

Michal Burian

7

Jaký bude hlavní hrdina Delsin a jaké bude mít schopnosti? To vše a mnohem víc se dozvíte v tomto článku.

Reklama

Na PlayStation blogu se objevily nové informace o inFamous: Second Son. Díky konzoli PlayStation 4 bude moci tvůrčí celek ze studia Sucker Punch v inFamous: Second Son předvést krásné efekty, které budou hodně vidět při dešti. Ve hře se vžijete do Delsina Rowea. Jde o arogantního, ale sympatického hlavního antihrdinu, který dokáže absorbovat síly ostatních a využít je ve svůj prospěch. Má velký potencionál.

Tento týden na akci v New Yorku byl představen Delsin společně se svým bratrem Reggiem, který je policajtem. Společně se pokoušeli přejít přes bezpečností kontrolu. Bohužel se jim to nepovedlo podle plánu. Speciální schopnosti Delsina aktivovaly automatické varování na kontrolním stanovišti, což znamenalo pozornost všech vojáků v okolí.

Právě tahle scénka bude ve hře vůbec tou první, sloužit bude především pro to, aby se hráč seznámil s hlavním hrdinou a zároveň si vyzkoušel všechny útoky a speciální schopnosti Delsina.

Naučíte se používat kouř, což je jedna z velkých schopností Delsina. Hlavní hrdina se může v kouři pohybovat, překonávat překážky v nehmotné podobě a taktéž se ukrýt před nepřítelem. Stačí, abyste stiskli tlačítko s kolečkem a můžete vesele skákat nebo ničit auta. Samotný kouř je velmi podobný elektřině, kterou disponoval Cole v předešlých dílech inFamous. Když budete stát v blízkosti zničeného/hořícího auta, bude moci Delsin vstřebat do sebe extra energii. Dokonce bude moci absorbovat energii i ze světel. K čemu bude složit, to zatím autoři neprozradili.

Pohybovat se budete moci kdekoliv, vždy ale budete muset dávat pozor na vojáky DUP, kteří po vás půjdou. Proč? Protože se to nelíbí úřadu paranormálních jevů, který chce všechny tyto lidi izolovat. Delsin se ale nedá a rozhodně jim nic neusnadní.

Kromě zábavné hratelnosti, na kterou jsme u inFamous již zvyklí, se máme tentokrát dočkat i propracované osobní stránky Delsina - vývojáři se chtějí pídit po otázkách, které trápí i náš dnešní svět. Samotná hra se bude odehrávat sedm let po událostech z předchozí epizody s Colem McGrathem. Jak je svět poznamenaný a co teď všichni dělají? To zjistíme na začátku příštího roku, kdy vyjde inFamous: Second Son pro PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama