Nové mapy zdarma do Red Orchestra 2
Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad Novinka Nové mapy zdarma do Red Orchestra 2

Nové mapy zdarma do Red Orchestra 2

Michal Burian

Michal Burian

28

Další balíček map ze soutěže Counterattack Mapping Contest.

Reklama

Válečná multiplayerová first-person akce Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad se dočkala dalšího dodatečného balíčku, který přináší trojici nových map v rámci soutěže Counterattack Mapping Contest. Stejně jako ty předešlé, tak i tyto si můžete stáhnout zdarma.

Nově se tak můžete vydat na mapu Bridges of Druzhina. Jde o asymetrickou lokalitu, kde Sověti s jedním tankem útočí v otevřené krajině na zničené město a poslední most. Druhou je Cold Steel, což je smrtící bludiště v továrně, kde si užijete boje na delší vzdálenost i brutální střetnutí tváří v tvář nepříteli. Poslední novou mapou je Gumrak Station - předělávka oblíbené mapy z původní Red Orchestry, kde Němci přes příkopy útočí na malou vesnici a nádraží.

Mapy jsou zdarma pro majitele Battle of Stalingrad. Hráči Rising Storm se nových map dočkají brzy, soutěž totiž teprve probíhá. Tripwire navíc zdvořile připomínají, že hry podporují Steam Workshop, kde naleznete spoustu dalších map k vyzkoušení.

Pokud hru ještě nevlastníte, tak na Steamu probíhají slevy - Red Orchestra: The Battle of Stalingrad o 75 procent levněji a Rising Storm koupíte s 50 procentní slevou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama