Nové obrázky z RPG Elex od Piranha Bytes
ELEX Novinka Nové obrázky z RPG Elex od Piranha Bytes

Nové obrázky z RPG Elex od Piranha Bytes

Michal Burian

Michal Burian

8

Pustina, sci-fi technologie a divná stvoření.

Reklama

Tvůrci sérií Gothic a Risen chystají nové RPG, které bude v mnoha ohledech jiné od jejich předešlých projektů. V německém studiu Piranha Bytes zatoužili vytvořit akční RPG titul s příměsí sci-fi a fantasy.

Elex se odehrává v post-apokalyptickém sci-fi fantasy světa, který má překypovat originálními postavami, zmutovanými tvory, hlubokými morálními volbami a akcí. Důležité je, že sami hráči budou rozhodovat o tom, kam půjdou, co udělají, stejně tak co je správné nebo špatné.

Na první pohled vás kromě světa jistě zaujmou zbraně. V Elex budete využívat meče, sekery, luky, kuše, harpuny a dokonce také střelné zbraně - brokovnice, plazmové pušky či plamenomety. Je jen na vás, jaké zbraně si zvolíte. Podle toho budete bojovat. Vyberete si silnější zbraně, zbraně nablízko nebo magii?

Takové volby umožní absence tradičního systému tříd. V Elex budete moci být čím chcete, své schopnosti, zkušenosti a zručnost budete rozvíjet pouhým používáním určitého vybavení, případně magie. Jen to ale stačit nebude, abyste v drsném světě přežili, musíte zvážit, kdo bude vašim spojencem a kdo naopak nepřítelem.

Pro cestování zvolíte chůzi, běh nebo jetpack.

Elex vyjde na začátku příštího roku na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama