Nové video o sérii Metal Gear láká na vyvrcholení příběhu
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Novinka Nové video o sérii Metal Gear láká na vyvrcholení příběhu

Nové video o sérii Metal Gear láká na vyvrcholení příběhu

Jan Kalný

Jan Kalný

21

Co se stalo s Big Bossem a proč se z legendárního hrdiny stal největší padouch? Co vedlo k založení Outer Heaven? To jsou otázky, které nové video klade a které The Phantom Pain zodpoví.

Reklama

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain se každým dnem blíží a zbývají už jenom necelé dva týdny po několika letech čekání. A i když se jedná o prequel k pěti hrám, spousta otázek zůstává nezodpovězených. Big Boss, za kterého hrajeme, byl dříve velkým hrdinou, ale sled událostí ho dovedl na okraj, ze kterého spadl až na dno a stal se tak největším padouchem celé série.

Na to co se stalo a proč se to stalo, si musíme ještě počkat, ale nové video vydané na YouTube kanále PlayStation Japan nás chce právě nalákat na ono vyvrcholení, kterého se 1. září na PC, PS4, PS3, Xbox One a Xbox 360 dočkáme. Kvůli japonským textům doporučujeme zapnout anglické titulky. A věřte mi, že texty jako „28 let čekání bude odměněno“ přeskočit nechcete.

I my se snažíme trochu zrekapitulovat dění kolem samotné série v našem ohlédnutí za sérií Metal Gear, který má aktuálně dvě části – Ještě než to bylo „Solid“ a Zlatá éra série. Třetí a finální část vyjde v průběhu příštího týdne.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama