Kena: Bridge of Spirits Novinka Nové záběry ze hry Kena: Bridge of Spirits

Nové záběry ze hry Kena: Bridge of Spirits

Jan Urbančík

Jan Urbančík

4
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 PlayStation PlayStation 4

Autoři podrobně představují akční adventuru s nádherným vizuálem.

Reklama

Hra Kena: Bridge of Spirits byla poprvé oznámena loni v létě a ihned na sebe strhla velkou pozornost. Pracuje na ní sice menší studio Ember Labs a nejde o žádný AAA titul, ale její vizuální stránka nás už tehdy naprosto uchvátila. Od té doby jsme se dočkali několika nových trailerů a dnes, v rámci Tribeca Games Spotlight, dokonce delšího videa s prvními pořádnými gameplay záběry, které jsou doplněné o komentáře vývojářů.

Šéfové studia bratři Josh a Mike Grierovi nám na úvod připomněli, že původně vůbec nevyvíjeli hry. Zabývali se animací a vizuálními efekty pro filmy či reklamy. Vždy ale měli rádi videohry, které spolu často hráli. Rozhodli se tak, že se pustí i do herního vývoje.

Abychom se ale dostali k samotné Keně, vývojáři prozradili, že malé černé potvůrky, které hlavní hrdinku doprovází, měly být původně nepřátelé. Nakonec se však rozhodli pro opačnou variantu. Jsou důležitou součástí hry a budete je využívat například k řešení logických hádanek.

Další důležitou součástí je podle autorů atmosféra a příběh. A i přestože, že se jedná o hru, nezapřou vývojáři svou předchozí profesi. Dokonce tvrdí, že cutscény v Keně jsou v podstatě takový animovaný film ve hře.

Klíčovým aspektem jsou také zvuky. Na jejich tvorbu se můžete podívat v samotném videu. Zajímavé je, že dcera skladatele hudby pro Kenu je zároveň dabérkou hlavní postavy. S dabingem nemá žádné předchozí zkušenosti, ale na tuto roli se prý velice hodí. Ostatně výsledek můžete posoudit sami.

Kena: Bridge of Spirits vychází 24. srpna letošního roku na PlayStation 4, PlayStation 5 a PC, kde bude dostupná exkluzivně na Epic Games Storu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama