Nový datadisk do Warframe přijde 25. srpna
Warframe Novinka Nový datadisk do Warframe přijde 25. srpna

Nový datadisk do Warframe přijde 25. srpna

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

6
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Na hráče čeká strašidelná oblast měsíce Deimos.

Reklama

Nový datadisk do free to play RPG střílečky Warframe nese název Heart of Deimos. Ten přijde mnohem dříve, než původně fanoušci čekali, a to konkrétně 25. srpna. Vývojáři z Digital Extremes tuto informaci oznámili během letošního festivalu TennoCon.

Hráči se tak mohou těšit na spoustu zajímavého obsahu. Heart of Deimos nabídne otevřený svět, souboje, lovení odměn, nebo jen obyčejný rybolov. To samo o sobě nezní nějak zajímavě, avšak nový datadisk přitahuje pozornost kvůli své strašidelné estetice. Oblast kterou datadisk nabídne, druhý měsíc Marsu, Deimos, je totiž zamořený tzv. "Infested", druhem nepřátel, kteří mutují své hostitele do obludných monster. Mezi další nepřátele pak můžeme zařadit mimozemský hmyz a obrovské červy.

Ve srovnání s jinými datadisky, jako například Fortuna a Plains of Eidolon, bude ohledně velikosti svět v Heart of Deimos podstatně menší, avšak mnohem hustší a plný obsahu. Ve světě bude zastoupená procedurálně generovaná tunelová síť, kterou hráči budou moct prozkoumávat. Naopak na povrchu budou k vidění kaňony, jeskyně a hory.

Na Deimosu neexistuje standardní střídání dnů a nocí. Místo toho zde bojují dva obří červi o nadvládu nad Deimosem. Jeden z nich, oranžový, dává hráčům na vědomí, že se blíží vlny nepřátelských útoků. Naproti tomu modrý červ každý den zvítězí a z měsíce se tak stane na určitou dobu "mírumilovné" místo.

Mezi další novinky by bylo určitě důležité zařadit nové postavy. Warframe Xaku byl od začátku do konce navržený fanouškovskou komunitou. Jeho vzhled připomíná směsici kovu, svalů a plazmy. Dále tu jsou Alchemist, šílený vědec, který má odnímatelné zbraně, a Wraithe, postava navržená komunitním umělcem už před dvěma roky.

Hlavní příběhová linie Heart of Deimos provede hráče napříč měsícem, za účelem odhalení tajemných experimentů, které se na měsíci odehrály. Hráč navíc pomocí archivů a spisů odhalí více informací o Orokinské říši.

Datadisk Heart of Deimos pro Warframe vyjde 25. srpna na platformách Nintendo Switch, PlayStation 4, PC a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama