Střílečka s kartičkami od tvůrců Warframe nevznikne
Novinka Střílečka s kartičkami od tvůrců Warframe nevznikne

Střílečka s kartičkami od tvůrců Warframe nevznikne

Michal Burian

Michal Burian

1

Po uzavřené betě došlo k nelehkému rozhodnutí, studio Digital Extremes ruší vývoj hry The Amazing Eternals.

Reklama

Střílečka The Amazing Eternals, která by se dala popsat jako hybrid Overwatch a Hearthstone od Blizzardu, v uzavřené betě hráče nezaujmula. Vývojáři ze studia Digital Extremes, kteří stojí za hrou Warframe, museli učinit těžké rozhodnutí a oznámit, že svůj nový projekt nedodělají.

Ve vyjádření se dočteme, že o The Amazing Eternals (dříve Keystone) nebyl dostatečný zájem a dostatečně rychle by se nevytvořila základna hráčů, která by zaručila životaschopnost hry.

„S těžkým srdcem děláme krok zpět, abychom přehodnotili design a v budoucnu se mohli k neohroženým hrdinům vrátit,“ dodává zástupce týmu Digital Extremes.

Připomeňme, že first-persom střílečka The Amazing Eternals měla nabídnout různé postavy a zaměřovala se na sběratelské kartičky. V průběhu zápasu jste měli získávat jedinečné balíčky karet s užitečnými výhodami, lepšími zbraněmi nebo speciálními schopnostmi/silami. Díky tomu měla být důležitá strategie a správné načasování pro aktivaci karet. Vzhled měl korespondovat s retro hrami z roku 1970.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama