Přídavek Plains of Eidelon pro Warframe představí otevřené prostředí
Warframe Novinka Přídavek Plains of Eidelon pro Warframe představí otevřené prostředí

Přídavek Plains of Eidelon pro Warframe představí otevřené prostředí

Martin Cvrček

Martin Cvrček

5

Nová lokalita zahrnuje město, v němž lze prodávat a nakupovat u obchodníků a plnit různé úkoly. Stejně tak se můžete vydávat na mise za hranice města.

Reklama

Tvůrci Warframe o víkendu představili ambiciózní rozšíření Plains of Eidelon, které do hry ke konci letošního roku přidá prvky otevřeného světa. K dispozici bude nové prostředí až pro 50 hráčů, které má sloužit jako sociální středisko.

Najdete v něm město Cetus, v němž mohou hráči prodávat a kupovat předměty u obchodníků. Ve městě jsou k dispozici i NPC, kteří nabízí různé příběhy a úkoly. Stejně tak se můžete vydávat na mise mimo město, a to buď o samotě, nebo v partě s přáteli.

Plněním úkolů lze získat nové warframy, zbraně nebo letecké obleky, které byly původně určené jen pro mise ve vesmíru. Teď je ale můžete použít pro přesun napříč novým prostředím v případě, že se vám nechce courat po zemi.

Plains of Eidelon je podle všeho dosud největším rozšířením Waframe a je ve vývoji pro PC a PS4. Níže se můžete podívat na teaser, gameplay video o 17 minutách a ukázku úkolu The Sacrifice.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama