Nový Hitman bude mít v den vydání pravděpodobně 7 misí
Novinka Nový Hitman bude mít v den vydání pravděpodobně 7 misí

Nový Hitman bude mít v den vydání pravděpodobně 7 misí

Jan Kalný

Jan Kalný

16

Všechno by to mělo být součástí „Season One“, jak to ostatně podal Amazon. Kromě toho jsme se možná i dozvěděli datum, kdy proběhne betaverze hry.

Reklama

O novém Hitmanovi zatím IO Interactive mlčí. A když už jsme se něco dozvěděli, přineslo to jenom samou kontroverzi. Nejvíce novinek ale spočívá v tom, jak bude vlastně HITMAN vydávaný. Naštěstí pro nás jako hráče jsme se dozvěděli, že v den vydání nebude sice HITMAN naprosto kompletní, ale další mise budou vydávány zcela zdarma.

A i když tvůrci relativně slíbili, že v den vydání půjde o velkou hru, mohlo – a nemuselo – jít o drobnou lež. Obchod Amazon totiž něco odhalil. Jako vždy. Na svých stránkách totiž nahodil o hře několik informací. A mezi nimi je, že hra bude obsahovat sedm misí, ve kterých procestujeme svět a které budou součástí „Season One“.

Zatím nevíme, co přesně si o tom myslet. Sedm misí může být hodně i málo. Pokud se ale hra podobá více právě Blood Money, můžeme tak relativně snadno vydedukovat, že by mělo jít o poměrně dlouho hru. Koneckonců těch misí nemá Hitman: Blood Money o tolik více. Včetně tutoriálu a krátkého epilogu jenom o šest. Nejnovější Absolution jich pak mělo 20, ale některé z nich byly docela krátké a přímočaré.

Ať už si o tom ale myslíte cokoliv, v největší pravděpodobností to bude pravda. Ale aby toho nebylo málo, tak Amazon prokecl další věc, která by mohla být pravda – data, kdy proběhne beta hry. Ty jsou podle uživatele na Neogafu, který všechno zachytil, stanovená na 31. října až 2. listopadu a poté 4. prosince až 6. prosince. Samotná hra vychází pak 8. prosince. To se týká bety na PS4. Ta na PC by měla podle vývojářů proběhnout o týden později. Můžeme tak očekávat, že jde o týden od té první. Po té druhé by to asi už nemělo moc smysl.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama