Nový mýtický Pokémon ve Swordu a Shieldu
Novinka Nový mýtický Pokémon ve Swordu a Shieldu

Nový mýtický Pokémon ve Swordu a Shieldu

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Nintendo Switch Switch

Plus v Max Raid Battles narazíte po omezenou dobu na Dynamax Mewtwo.

Reklama

The Pokémon Company a Nintendo odhalili nového mýtického Pokémona jménem Zarude, který dorazí do her Pokémon Sword a Pokémon Shield.

Zarude patří do kategorie Rogue Monkey Pokémonů, typ Dark/Grass, výšku má 1,56 m (5,11 ft) a váhu 69,9 kg (154,3 lb). Zarude je tedy temný, travní typ a poznáte to podle úponků révy, které mu raší na zadní části krku, na zápěstí a chodidlech. Výhonky révy jsou silné a ohebné a jsou užitečné v mnoha různých situacích. Zarude je může používat pro omotání kolem větví stromů, aby se dokázal rychleji pohybovat nebo se jimi dokáže přitáhnout bobule ze vzdálených větví. A dokonce mají i léčivé vlastnosti.

Tento mýtický Pokémon žije ve smečkách v hlubokých a hustých lesích Galaru. Postaví se každému, kdo není součástí jeho skupiny a projevuje se silně nepřátelsky. Při boji využívá Zarude pro pohyb větve stromů v okolí a útočí na nepřátele svými ostrými drápy. V bitvách mu navíc pomáhá jeho bystrá intelignce.

Zarude bude k dispozici pouze ve hrách Pokémon Sword a Shield a nelze se s ním setkat při běžném hraní v ostatních hrách.

Společnost The Pokémon Company také oznámila termín, ve kterém budou ve hrách Pokémon Sword a Pokémon Shield probíhat Max Raid Battles. Od 26. února od 16:00 hodin PT (od 27. února 1:00 našeho času) do 1. března do 15:59 hodin PT (tedy do pondělí 2. března do 0:59 našeho času) se v Max Raid Battles může objevit Dynamax Mewtwo. Tento Mewtow je popisován jako "neuvěřitelně silný" a nelze ho chytit. Bojem s ním ale můžete získat vzácné předměty, jako třeba Ability Capsules.

Ve stejném období se hráči mohou také setkat s Dynamax Bulbasaurem, Ivysaurem, Charmanderem, Charmeleonem, Squirtlem,a Wartortlem. Na rozdíl od Mewtwoa můžete tyto Pokémony chytit.

Hry Pokémon Sword a Pokémon Shield jsou nyní k dispozici ve verzi pro konzoli Switch. Zakoupit si je můžete v obchodě Xzone a naši recenzi najdete zde.

Zdroj: Nintendo a The Pokémon Company

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama