Frostpunk Novinka Nový teaser naznačuje Frostpunk 2

Nový teaser naznačuje Frostpunk 2

Jan Urbančík

Jan Urbančík

1
Platformy Windows PC

11 bit studios přechází na Unreal Engine.

Reklama

Je to sotva pár hodin, co jsme vás informovali o tom, že DLC pro strategii Frostpunk letos vyjdou také na konzolích. Vývojáři z polských 11 bit studios však s novinkami neskončili. Dnes dopoledne totiž nečekaně vydali teaser na nový projekt.

Zatím neznáme ani název, ale několikavteřinový záběr na zasněženou krajinu pokrytou krví a rozlitou ropou nám jasně naznačuje, že by mělo jít o hru ze světa Frostpunku.

"Pustina pokrytá sněhovou přikrývkou tiše a klidně spí, jako by byl vítr její ukolébavkou. Rudé jizvy přesto značí, že se na bojišti nachází cenné věci, kvůli kterým stojí za to rozbít aliance," zní oficiální popisek videa.

Půjde o přímé pokračování v podobě real-time strategie či o nějaký spin-off? Mluví se například o RPG z toho světa, které by jistě bylo velmi zajímavé. Budeme se ale muset nechat překvapit. Plnohodnotného odhalení se dočkáme až 12. srpna.

Vývojáři zároveň oznámili, že ve všech nadcházejícíh hrách z jejich produkce bude použit Unreal Engine od Epic Games. K této příležitosti si v enginu připravili krátkou ukázku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama