Obrněné vlaky, koně, poušť a písečné bouře v Battlefieldu 1
Battlefield 1 Novinka Obrněné vlaky, koně, poušť a písečné bouře v Battlefieldu 1

Obrněné vlaky, koně, poušť a písečné bouře v Battlefieldu 1

Jan Kalný

Jan Kalný

3

Battlefield 1 v celé své nahé kráse.

Reklama

Letošní Gamescom je pro řadu lidí docela zklamáním. Zvlášť konference Electronic Arts, která se více než hodinu věnovala Fifě a až poté se věnovala tomu, co všichni chtěli - Titanfallu 2. A hned po něm přišel Battlefield 1 a všichni si začali vyměňovat spodní prádlo.

Ve třech patnáctiminutových zápasech v živém streamu jsme toho viděli opravdu dost. Všechny tři zápasy se odehrávaly na jedné pouštní mapě a poprvé jsme měli možnost vidět v akci koně, obrněný vlak, plamenometčíka a dokonce i písečné bouře.

Ve streamu jsme se samozřejmě dozvěděli řadu detailů. Koně budou rychlou, ale křehkou cestou, jak se dostat do středu dění. Elitní třídy, o kterých jsme vás už informovali, nakonec budou svým způsobem vyřešeny podobně jako ve Star Wars: Battlefront. Místo rotujících ikonek ale půjde o fyzické pick-upy, zbraně někde na mapě, které vás „převtělí” do konkrétní elitní třídy.

Dalším důležitým prvkem na mapě, na které se hrálo, byl Behemoth, obrněný vlak, který jezdí kolem dokola. Řidič vlaku může tenhle obrněný kolos ovládat a další hráči (celkem se do vlaku vejde šest hráčů) ovládají děla a snaží se ubránit nejen pěchotě a tankům, ale také letadlům, která mohou vlaku velmi uškodit.

To jsou ve zkratce ty největší věci, které byste si měli z nových záběrů vzít. Nezapomeňte také, že nás relativně brzo čeká betatestování, které začne na konci měsíce.

Záběry z Battlefieldu začínají v 2:37:15

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama