Odhalena aktualizace Visions pro No Man's Sky
Novinka Odhalena aktualizace Visions pro No Man's Sky

Odhalena aktualizace Visions pro No Man's Sky

Michal Burian

Michal Burian

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Větší rozmanitost planet a další důvody pro průzkum světa.

Reklama

Studiu Hello Games se postupně podařilo napravit reputaci. Ambiciózní vesmírné dobrodružství No Man's Sky bylo od svého původního vydání z roku 2016 značně vylepšeno a přepracováno, aby odráželo sliby, které nebyly před dvěma roky naplněny.

Dnes je No Man's Sky jinou hrou a vývojáři se o svůj počin starají. Nedávno vyšla bezplatná aktualizace The Abyss, jež se zaměřila na dobrodružství pod hladinou vody s novou ponorkou Nautilon a temným příběhovým pozadím nazvaným Sny z hlubin. Hráči se potápějí k vrakům lodí, hledají poklady a kochají se rozmanitou podvodní flórou a faunou.

V současné době se pro No Man's Sky připravuje update Visions, který měl zůstat ještě nějaký ten den v tajnosti. Trailer se ale předčasně objevil na oficiálním YouTube kanálu hry a my jsme se dozvěděli, že se Visions zaměří na diverzifikaci planet a prostředí, které hráči mohou ve hře navštívit. Aktualizace má zahrnout pět nových planetárních biomů, stejně jako jedinečné životní formy a prostředí. Samozřejmostí jsou nové zdroje. Hlavním cílem autorů je, aby planety byly více rozmanité

Ve Visions by měly být i nové úkoly, včetně nákladních vraků, které bude možné prozkoumat a nalézt v nich materiály. Pod zemí na planetách se poté mají nacházet různé fosilie, což má dát hráčům nový podnět, aby se vydali na průzkum světa. Zároveň se má počítat s novými komunitními misemi.

Visions dorazí již zítra. Hra je dostupná ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama