Odhalení Shadowrun Online
Novinka Odhalení Shadowrun Online

Odhalení Shadowrun Online

Michal Burian

Michal Burian

1

Tvůrci původního Shadowrun a Jagged Alliance Online se pouštějí do dalšího projektu. Tentokrát jde o prohlížečovou cyberpunkovou akční RPG hru Shadowrun Online <strong>+ první obrázek</strong>.

Reklama

Firma Cliffhanger Productions dnes oznámila hru Shadowrun Online, kterou aktuálně vyvíjí a později ji uvede i na trh.

Shadowrun Online bude zasazeno do blízké budoucnosti a půjde o cyberpunkovou akční RPG hru hranou v internetovém prohlížeči. Titul bude rozdělen na dvě části. První nabídne akční přestřelky a další zajímavosti přímo v jednotlivých lokalitách, zatímco druhá část bude přehledná mapa města, kde se budete připravovat na mise a plánovat různé možnosti.

Na hře pracuje i původní tvůrce Shadowrun, Jordan Weisman.

"Nechceme se zatím pouštět do detailů, na hře pracujeme teprve chvilku. Můžeme ale prozradit, že Shadowrun Online budete ovládat z izometrické perspektivy a kochat se bude 3D prostředím, podobě jako naše online verze Jagged Alliance," prozradilo studio Cliffhanger Productions na oficiálních stránkách.

"Hra bude mít slušnou kvalitu, nepůjde ale o klasickou AAA hru. Titul je vyvíjen na bázi browserové hry, což znamená, že ke hře budete mít přístup z jakéhokoliv počítače. To sebou ovšem nese i jisté problémy, musíme omezit vizuální efekty."

Níže se můžete podívat na první obrázek, který pochází z velmi rané verze hry:

Shadowrun vyšel v roce 2008 a sklidil pozitivní ohlasy, recenze v průměru 7/10.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama