Shadowrun Online na prvních záběrech
Novinka Shadowrun Online na prvních záběrech

Shadowrun Online na prvních záběrech

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

4

MMO mutace populární hry na hrdiny se možná na Kickstarteru nedočkala tak rychlého vzestupu jako jiné projekty (třeba Ouya, jejíž autoři už vybrali víc jak pětinásobek toho, co potřebovali), ale stále jí zbývá 19 dnů, v nichž bude investory přesvědčovat mimo jiné i trailerem.

Reklama

Ten sestává z vůbec prvních gameplay záběrů, díky nimž si hráči mohou snáz představit pro co se vzdávají svých těžce vydřených peněz. Hra přitom již nyní vypadá po čertech dobře a to i přesto, že jde pouze o prototyp stvořený pro demonstrace možností titulu.

Mimo to se na Kickstarteru objevily i informace o poplatcích a řadu zájemců nejspíš potěší, že se počítá se dvěma finančními modely. První se spoléhá na free-to-play – hru si nebudete muset kupovat a dokonce ani její hraní vás nebude nic stát.

Na druhou stranu se ovšem budete muset smířit s tím, že prémiové předměty v in-game obchodě pořídíte jen za reálné peníze. Naproti tomu tu pak je možnost si gamesu koupit za necelých 40 dolarů (25 pokud přispějete na její vývoj) a stejně jako Guild Wars si ji dál užívat bez omezení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama