Odin Sphere: Leifthrasir představuje hlavní postavy
Novinka Odin Sphere: Leifthrasir představuje hlavní postavy

Odin Sphere: Leifthrasir představuje hlavní postavy

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

V Japonsku vyjde hra na jaře roku 2016, následuje Severní Amerika. Evropa bohužel stále na datum oznámení čeká.

Reklama

Odin Sphere: Leifthrasir je remake původní PlayStation 2 hry z roku 2007. Atlus a VanilaWare ji nyní připravují aktualizovanou verzi pro konzole PlayStation 4, PlayStation 3 a PS Vita. Kromě původní hry, nacházející se v menu pod režimem Clasic Mode, zde najdete i velmi přepracovanou verzi.

Tvůrci uvádí, že nejde o pouhý převod do HD rozlišení, ale o úplně nově vytvořenou hru. Nepřátelé se nachází jinde, jsou změny jejich statistiky a přidáni byli také další bossové, které režisér hry Kentaro Ohnishi označuje jako mid-bossy.

Dnes se můžete podívat na první trojici hlavních postav. První je Gwendolyn, princezna z Ragnanivalu, království nacházejícího se na severu, a dcera Pán démonů Odina. Další v řadě je nástupkyně královny z království víl jménem Mercedes, princezna z Ringfordu. Poslední je pak kníže z Titanie Cornelius, který se ale z ničeho nic probudil v neznámé zemi a zjistil, že byl transformován do podoby malého, chlupatého zvířete.

Odin Sphere: Leifthrasir vyjde v Japonsku pro PlayStation 4, PlayStation 3 a PS Vitu 14. ledna 2016, následovat má Severní Amerika. Evropa bohužel na své datum oznámení stále čeká.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama