Odin Sphere: Leifthrasir u nás startuje koncem června
Novinka Odin Sphere: Leifthrasir u nás startuje koncem června

Odin Sphere: Leifthrasir u nás startuje koncem června

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Evropská verze bude na trh uvedena dva týdny po té severoamerické. Prozatím se podívejte na několik postav.

Reklama

Evropské vydání hry Odin Sphere: Leifthrasir konečně zná svůj termín. Titul u nás vydá NIS America a na PlayStation 4, PlayStation 3 a PS Vitu dorazí 24. června. Tato verze hry bude podporovat angličtinu, francouzštinu, italštinu, němčinu a španělštinu. Jen pro připomenutí uvádíme, že v Severní Americe se o vydání postará Atlus a dojde k němu 7. června a v Japonsku je hra k dispozici od letošního ledna. Takže je Evropa jako vždy poslední.

Zase na druhou stranu zde bude navíc k mání speciální edice hry Odin Sphere Leifthrasir Storybook Edition obsahující hru, artbook, tričko, dva plakáty a speciální, fullartovou krabici. Předobjednávky měly začít 5. února, ale doposud nevíme, jestli ji bude přímo nabízet také některý z českých prodejců.

Odin Sphere: Leifthrasir je klasické 2D side-scrolling akční RPG, vycházející ze severské mytologie nebo také z wagnerovských oper. Nová hra je kompletním HD remakem původní PS2 klasicky Odin Sphere od studia Vanillaware a pracuje na něm stejný tým, který má na svědomí úspěšnou akční side-scrolling hru Dragon's Crown nebo a Muramasa: Demon Blade a pokud jste je nehráli, vřele doporučuji!

Příběh se odehrává v království Valentine, v nejsilnější zemi na kontinentu Erion. Jeho lidé využívali magickou sílu z Kotle krystalizace, ale ten byl jedné osudné noci kompletně zničen. Tak začala válka o stávající nejmocnější kotel a strhla s sebou všechny národy země. Navíc každým dnem nabírá na intenzitě a tak mají někteří lidí strach, že se blíží konec světa, jak jej předpovědělo proroctví.

Níže vám ještě nabízíme několik posledních trailerů, představující Mercedes, mladou vílí princeznu království Ringford. Dále Cornelia, vznešeného prince lidského království Titania, postiženého kletbou, která jej proměnila v Pooka, a Gwendolyn, statečnou a věrnou Valkyrii, princeznu Ragnanivalu. Také se můžete podívat na to, jak ve hře funguje alchymie a vaření (ne, skutečně nejde o přepis).

Mercedes

Cornelius

Gwendolyn

Vaření a alchymie

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama