Odstartovala beta Red Orchestra 2
Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad Novinka Odstartovala beta Red Orchestra 2

Odstartovala beta Red Orchestra 2

Michal Burian

Michal Burian

29

Pokud jste si předobjednali Deluxe edici hry, můžete se od dnešního dne připojit do bety taktické válečné akce Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad.

Reklama

V první fázi obsahuje beta tři úrovně ve třech režimech; Firefight, Countdown a Territory. Hráče jistě potěší možnost hostovat zápasy na severech, takže bez problému můžete uspořádat zápas pro své kamarády, komunitu nebo klan, stejně jako přizpůsobovat mapy a nastavení.

Betatest probíhá prostřednictvím Steamu, kde si Deluxe edici můžete předobjednat. Plná verze hry vyjde 13. září tohoto roku exkluzivně pro PC.

HW požadavky

Hra běží na technologii Unreal Engine 3, nikoho tedy nezaskočí, že minimálně budete muset mít Windows XP, Vista nebo Win 7, Dual Core o frekvenci 2.3 GHz, 2 GB operační paměti, grafickou kartu s 256 MB a kompatibilní s DX9 (NVIDIA GeForce 7800 GTX nebo ATI Radeon HD 2900) a 8 GB volného místa na disku.

Pokud chcete využít potencionál celé hry, připravte si Quad Core o frekvenci 2.6 GHz, 3 GB RAM a grafickou kartu s 512 MB a podporou DX9 (GeForce GTX 260 nebo Radeon HD 5750).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama