Oficiální obrázky potvrzují různé počasí v Project Cars 2
Project Cars 2 Novinka Oficiální obrázky potvrzují různé počasí v Project Cars 2

Oficiální obrázky potvrzují různé počasí v Project Cars 2

Michal Burian

Michal Burian

29

Na tratích bude svítit slunko, pršet, sněžit a dokonce uvidíme i polární zář.

Reklama

Detailnější představení závodů Project Cars 2 je na spadnutí. Po řadě informací z testování, uniklých obrázků a nedokončeného staršího traileru zveřejnilo britské studio Slightly Mad první tři obrázky. Ty potvrzují, že ve hře budeme závodit za různých podmínek. Na tratích bude svítit slunko, pršet, sněžit a dokonce uvidíme i polární zář.

Project Cars 2 je v současné době ve vývojové verzi dostupný pro podporovatele. Hra by měla dorazit ve druhé polovině roku, pravděpodobně v září na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Hra má zahrnout největší seznam tratí v historii. Slightly Mad Studios lákají na 50 unikátních míst s více než 200 tratěmi. Závodit máme na nejrůznějších typech terénů, včetně štěrku, bláta a sněhu, kde nás čeká dynamická změna počasí a denní doby. Na výběr má být několik různých disciplín, včetně rallycrossu. Co se vozidel týče, tak vývojáři slibují přes 200 vozů ve více než 40 různých třídách, včetně dosud neviděných konceptů a zákaznických závodních aut.

Velkou novinkou Project Cars 2 má být kariéra v kooperaci, kdy budete moci závodit v jednom týmu se svým parťákem a společně vymýšlet různé strategie. Chybět nebudou speciální online turnaje a mnoho dalšího.

Podle čísel na screenshotech - 4 až 2 - to vypadá na odpočet do samotného představení. Že by nás od něho dělil už jen jeden den? Nebo se zítra dočkáme dalšího obrázku s možným datem, kdy ke zveřejnění videa dojde? Uvidíme...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama