Ohol dívku, ohol svět, aneb špatné hry
Novinka Ohol dívku, ohol svět, aneb špatné hry

Ohol dívku, ohol svět, aneb špatné hry

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

5

Na letošním PAX East došla řada i na teď už pravidelnou seanci, během níž fanoušci herním vývojářům představují své nápady na hru. A popravdě, většinou jsou bez milosti odstřeleni.

Reklama

I tentokrát padalo z úst členů Penny Arcade týmu (a dokonce lead designera Gears of War 3) hlavně hlasité "NE!", i když několik výjimek se našlo.

Mezi tři nejlepší tituly se tak probojoval Double O Intern, v němž se pomocník superhrdiny snaží plnit různé úkoly před tím, než vyprší stanovený čas.

Druhý skončil projekt pro iOS zařízení, jenž počítá s využitím gyroskopu, jehož prostřednictvím by hráči ovládali masu vody tak, aby se přes ni hlavní hrdina dostal do cíle.

První trojku pak uzavřel Squirrel Dog Cat, v němž by se zájemci zhostili role naštvané myši, která vyrazila pomstít smrt svého otce. Z pohledu první osoby.

Bezkonkurenčně nejlepší nápad ale podle nás, i ostatních zahraničních serverů, představuje gamesa, v níž s astronautem cestujete po celém vesmíru a holíte planety ve snaze najít svou zarostlou přítelkyni (vlivem kletby).

Slogan "Shave the girl, shave the Universe" (parafráze na seriál Hrdinové) si nás získal na první přečtení. Koho taky ne, že?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama