Omezí Battlefield 3 jeden profil na jednu kopii hry?
Battlefield 3 Novinka Omezí Battlefield 3 jeden profil na jednu kopii hry?

Omezí Battlefield 3 jeden profil na jednu kopii hry?

Michal Burian

Michal Burian

42

Jeden ze zaměstnanců DICE vysvětlil, proč budete potřeba k hraní Battlefield 3 účet na Origin i když budete mít klasickou krabicovou verzi. Hezky to do sebe zapadá.

Reklama

Na fanoušky očekávané válečné akce Battlefield 3 se valí jedna negativní zpráva za druhou. Nejprve jsme se dozvěděli, že pokud budeme chtít hrát tuhle hru, budeme muset mít účet v digitálním distribučním systému Origin, který patří společnosti Electronic Arts. A dnes Daniel Mastros na svém Twitteru vše vysvětlil a zároveň prozradil další smutný fakt.

"Vaše jméno (profil) v Battlefield 3 bude propojen s účtem na Origin," dočteme se na Twitteru zmíněného vývojáře.

Jinými slovy by to mohlo znamenat, že bude počítačová verze BF3 limitovaná, vytvořit si budeme moci pouze jeden profil (vojáka). A co víc, BF3blog začal nad těmito informacemi spekulovat a zjistil, že když si chtěl hráč změnit jméno vojáka v alfa verzi, musel nejprve změnit název svého účtu na Origin.

Než se začnete rozčilovat, tak redakce BF3blogu upozorňuje, že to mohlo být dáno alfa verzí hry, kde mohly některé prvky z plné verze chybět.

Sám Daniel Mastros na svém Twitteru dodal, že propojení s Origin bude vysvětleno později. Tak snad to nebude těsně před vydáním plné verze.

Nicméně, z výše zmíněného lze jednoduše vydedukovat, že se EA snaží, aby každý hráč o jejich distribučním systému Origin věděl a začal ho využívat. Aby jejich snaha nebyla až moc přehnaná, existují i jiné způsoby, jak zviditelnit svou službu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama