Outriders si můžete nově zahrát v češtině
Outriders Novinka Outriders si můžete nově zahrát v češtině

Outriders si můžete nově zahrát v češtině

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Hra se dočkala komunitní lokalizace.

Reklama

V dubnu roku 2021 vydali vývojáři z polského studia People Can Fly looter-shooter akci Outriders. Hra sbírala vcelku solidní známky v recenzích, ve kterých byla chválena samotná akce, audiovizuální zpracování i zajímavý příběh. Na veskrze kladné přijetí ale nedokázaly navázat dostatečně vysoké prodeje.

I více než rok po vydání se mluvilo o tom, že se vývoj hry ještě nezaplatil. Finance a podíly z tržeb stály rovněž za sporem vývojářů s vydavatelstvím Square Enix. Navzdory těmto problémům si můžeme Outriders na PC i konzolích PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S nadále zakoupit a bez problémů hrát. V únoru došlo dokonce k vydání kompletní edice.

Téměř přesně tři roky po původním vydání se hráči nově dočkali také neoficiální české lokalizace ve formě titulků pro PC verzi. Za češtinou stojí známý překladatel s přezdívkou Farflame, který se herním překladům věnuje již řadu let. Kompletní čeština je bezplatně k dispozici na oficiálních stránkách zmíněného překladatele. Bližší informace o samotné hře najdete v naší recenzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama