Overwatch brzy obohatí hrdina Doomfist
Overwatch Novinka Overwatch brzy obohatí hrdina Doomfist

Overwatch brzy obohatí hrdina Doomfist

Martin Cvrček

Martin Cvrček

1

Pokud jsou teorie fanoušků správné, nového hrdiny se dočkáme 1. srpna.

Reklama

Převčírem vyšla na blogu střílečky Overwatch zajímavá zpráva, která hovoří o nedávném incidentu v detenčním zařízení společnosti Helix Security International. Po třech měsících a po nedávných událostech v Numbani jsou nyní k dispozici bližší informace, které potvrzují, že útok na vězení Helixu provedla organizace Talon, přičemž měla za cíl osvobodit muže jménem Akande Ogundimu, který je známý spíše jako Doomfist.

Na Doomfistově útěku, při němž došlo k narušení bezpečnosti a četným ztrátám, měl podle všeho podíl Reaper. Poté se Ogundimu ztratil, dokud se neobjevil v Numbani, kde s přehledem zlikvidoval nové obranné roboty OR15, díky čemuž získal rukavici Doomfist. Právě proto je posledních několik měsíců na spawnu útočníků na mapě Numbani k vidění taková spoušť.

Celý příběh, z něhož jsme vybrali jen to nejpodstatnější, samozřejmě vede k představení dlouho očekávaného hrdiny, Doomfista. O něm toho zatím moc nevíme, podle všeho by ale měl vládnout zmíněnou rukavicí a hovoří se o tom, že by ho mohl dabovat herec, bývalý hráč amerického fotbalu a notorický propagátor deodorantů Terry Crews.

Kdy se ale Doomfist ve hře objeví? To zatím není jasné, i když fanoušci dali na Redditu dohromady zajímavou a podle mého názoru docela uvěřitelnou teorii. Pokud jí budeme věřit, dá se předpokládat, že v PTR se Doomfist objeví 13. července a 1. srpna bude k dispozici v normální verzi hry. Ve stejný den by mohla znovu odstartovat letní akce s olympijskou tématikou. Na potvrzení si však budeme muset ještě počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama