Overwatch se 8. srpna dočká dalšího eventu
Overwatch Novinka Overwatch se 8. srpna dočká dalšího eventu

Overwatch se 8. srpna dočká dalšího eventu

Jan Kalný

Jan Kalný

5

Letní hry podruhé!

Reklama

O tom, že bychom se měli tento měsíc dočkat dalšího eventu - a to konkrétně na téma olympijských a letních her, stejně jako minulý rok - jsme věděli už docela dlouho. Až nyní ale přišlo na oficiální oznámení a s ním spojené informace.

V první řadě došlo na potvrzení, že se vrátí oblíbený Lúcioball. V jeho případě došlo na několik změn - už nelze boopnout nepřátelské hráče a ultimátní schopnost, místo toho, aby hodila míč k vám, tak zvýší vaši rychlost, výšku skoku a sníží cooldown na boop. Kromě toho bude mít Lúcioball i kompetitivní verzi, ve které můžete získat speciální sprej za hraní a ještě jeden speciální sprej, když se umístíte v Top 500.

Lúcioball se navíc kromě návratu stadiónu v Rio de Janeiro dočká další mapy, která bude zasazená v australském Sydney.

Kromě návratu Lúcioballu se dočkáme i návratu starých skinů, které byly dostupné minulý rok během tohoto eventu. Budete si tak moci tyto skiny znovu odemknout, pokud jste nějaký minuli, nebo hru během eventu vůbec neměli. Dobrou zprávou je, že tyto staré skiny budou dostupné za normální cenu - to znamená, že nějaký legendární skin nebude stát klasických eventových 3000 kreditů, ale „jen” normálních 1000.

Samozřejmě se ale objeví i nové skiny a itemy. Jeff v novém developer updatu prozradil, že se na něco můžou těšit především fanoušci Junkrata, Mercy (u které Jeff zmínil, že jde o jeden z jeho nejoblíbenějších skinů vůbec), Widowmaker a McCreeho.

Suma sumárum, letošní event s letními hrami by se měl objevit už 8. srpna a poběží klasické tři týdny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama