Overwatch se začátkem příštího roku dočká nového hrdiny, mapy nebo skinů
Overwatch Novinka Overwatch se začátkem příštího roku dočká nového hrdiny, mapy nebo skinů

Overwatch se začátkem příštího roku dočká nového hrdiny, mapy nebo skinů

Jan Kalný

Jan Kalný

8

Kromě toho jsme se dočkali nového animovaného filmečku, tentokrát zaměřeného na našeho tvrdohlavého německého klaďase Reinhardta.

Reklama

Letošní BlizzCon, koneckonců stejně jako většina ostatních ročníků, je na nová oznámení ohledně her od Blizzardu poměrně bohatý. Celkem velký prostor dostal i Overwatch, který se začátkem příštího roku dočká řady nových věcí. A to samozřejmě zcela zdarma.

První věcí je nový hrdina, resp. hrdinka. Moira O'Deorain je healer, členka Talonu, která z nepřátel vysává životní energii a tou léčí své spoluhráče. Kromě toho má i schopnost Fade, kterou se rychle teleportuje dopředu, aniž by byla během teleportu zranitelná (něco jako kombinace schopností Blink a Wraith Form). Třetí schopností je Biotic Orb, koule, kterou lze vystřelit například do malé místnosti, kde se koule bude odrážet od zdí a buďto léčit soluhráče, nebo poškozovat nepřátele.

Ultimátní schopností je pak Coalescence, jakýsi paprsek, který projde lidmi i bariérami a uzdravuje nebo poškozuje každého, kdo se v něm ocitne. Na detailní ukázky a popis schopností, včetně příběhu Moiry, se můžete podívat na oficiálním webu hry. Oznámení nového hrdiny samozřejmě doprovázely i dva trailery.

Pochopitelně to ale není vše, čím se může BlizzCon a Overwatch pyšnit. Přišlo také oznámení nové mapy, která by tentokrát mohla do jisté míry zajímat každého fanouška víceméně jakékoliv hry od Blizzardu. Overwatch se totiž vydá to Blizzard Worldu, zábavního parku s atrakcemi z různých her. Ovšem nezapomínejte, že v jádru půjde pořád především o mapu pro Overwatch, takže se zde bude bojovat. Mapa bude konkrétně patřit do hybridu, tzn. že nejdříve budete muset obsadit bod a poté dopravit payload na konec mapy.

Dalším oznámením byl nový animovaný filmeček. Honor and Glory se tentokrát, jak název napovídá, zaměřuje na Reinhardta, konkrétně v době, kdy omikové útočili na Eichenwalde.

A aby toho nebylo málo, měli bychom se dočkat i nových skinů, highlight inter a dalších kosmetických věcí pro všech 26 hrdinů. Tyhle věci by navíc neměly být součástí eventu, takže půjdou odemknout kdykoliv. Tohle všechno by mělo přijít začátkem příštího roku, přičemž Moira a Blizzard World by měly být dostupné na PTR serverech už „velmi, velmi brzy”.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama