Oznámen Project Cars 2
Project Cars 2 Novinka Oznámen Project Cars 2

Oznámen Project Cars 2

Michal Burian

Michal Burian

32

50 unikátních lokalit, přes 200 tratí/variant, více než 200 automobilů nebo závody do vrchu.

Reklama

Slightly Mad Studios po úspěšném Project Cars nelení a měsíc po vydání oznamují vývoj druhého dílu. Ten bude opět financován komunitou přes portál World of Mass Development, kde budou moci hráči poskytovat zpětnou vazbu a stahovat jednotlivé aktualizace.

Pokračování vyjde v dosud nestanovenou dobu ve verzích pro PC, PlayStation 4, Xbox One a Steam OS. Dle dostupných informací se Project Cars 2 bude pyšnit 50 unikátními lokalitami, kde bude přes 200 tratí/variant pro závody na asfaltu, štěrku, blátě a sněhu. Všechny tratě mají mít dynamický denní čas a změnu počasí.

Závodit se bude v 8 různých disciplínách, včetně rallycrossu, závodů do vrchu a Touge. Co se vozidel týče, tak vývojáři slibují přes 200 vozů ve více než 40 různých třídách, včetně dosud neviděných konceptů a zákaznických závodních aut.

Novinkou bude kariéra v kooperaci, kdy budete moci závodit v jednom týmu se svým parťákem a společně vymýšlet různé strategie. Chybět nebudou speciální online turnaje a mnoho dalšího.

Pokud chcete být součástí vývoje Project Cars 2, tak musíte vývojářům poslat alespoň 50 liber (cca 1900 Kč), abyste dostali přístup k PC verzi. V nabídce jsou i další odměny, včetně večeře s Andy Tudorem v luxusním londýnském hotelu - to byste ale museli přispět alespoň 10 tisíc liber.

Minimální požadavky pro Project Cars 2 jsou následovné:

OS: Windows 64-bit CPU: 2.66 GHz Intel Core 2 Quad Q8400, 3.0 GHz AMD Phenom II X4 940 Grafika: DirectX 11 - nVidia GTX 260, ATI Radeon HD 5770 Operační paměť: 4 GB RAM, 1 GB VRAM Připojení k internetu Software: Steam

Jak zatím komunita přijala druhý díl Project Cars? Na oficiální stránce to dost houstne. Mnozí píšou, že jde o špatný vtip ze strany tvůrčího celku, který teprve před měsícem vydal Project Cars a už se rozběhla práce na pokračování. Nemluvě o tom, že původní hru čeká ještě řada dodatečných balíčků. Nicméně, vývojářům se nemůžeme divit. Po úspěšném přijetí jedničky bylo jasné, že bude druhý díl. Z mého pohledu ale mohli Slightly Mad Studios chvilku počkat a Project Cars 2 oznámit až půl roku nebo rok po vydání jedničky.

Vývoj Project Cars probíhal minimálně čtyři roky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama