Oznámena 3D adventure The Rockin' Dead
Novinka Oznámena 3D adventure The Rockin' Dead

Oznámena 3D adventure The Rockin' Dead

Michal Burian

Michal Burian

2

Firma bitComposer Games nedávno oznámila novou point-and-click adventuru The Rockin' Dead, která využije technologii Anaglyph 3D.

Reklama

Adventura The Rockin' Dead se na trhu objeví ve verzi, která nabídne speciální 3D brýle, avšak pokud nejste zastánci 3D technologie, budete se moci do dobrodružství pustit také v tradičním 2D zobrazení.

Samotnou hru připravuje německé studio Grasland Production, tvůrci Galileo Family Quiz, Clever!, Texas Holdem Poker či Wet Attack, na druhé čtvrtletí aktuálního kalendářního roku pro PC.

Z tiskové zprávy jsme se dozvěděli také něco málo o příběhu. Hráč převezme roli dívenky Alyss, která patří mezi vůdce heavy metalové skupiny Deadly Lullabyes, jež je spíš krásná, než úspěšná. Jednoho dne se kapele prostřednictvím telefonátu ozve anonymní zájemce a kapela vyrazí autobusem na dohodnuté místo. Co však čert nechtěl, autobus havaruje a Alyss po probuzení z bezvědomí zjistí, že všechno vybavení kapely zmizelo, stejně jako dvě dívenky.

Hlavním úkolem hráče je pochopitelně najít vybavení a ztracené dívenky, což nebude vůbec jednoduché, pátrání Alyss totiž zavede do světa nemrtvých bytostí, kde se setká s houpajícími kostlivci a řadou různých bizardních tvorů.

V The Rockin' Dead se dále můžete těšit na humorné dialogy, o které se postarali profesionální herci, a na spoustu špičkových filmových záběrů a kouzel, jež z The Rockin' Dead dělají jedinečnou dobrodružnou hru, alespoň to tvrdí vydavatel.

Klíčové vlastnosti hry:

- První point-and-click adventura ve 3D (3D brýle v ceně). K dispozici bude také klasické 2D

- Bizarní, veselé, přehnané pozadí příběhu s řadou různých filmových záběrů

- 93 odlišných míst

- Více než 20 postav ovládaných umělou inteligencí, které jsou legrační a profesionálně nadabované

- Více než 120 předmětů v inventáři, jež lze kombinovat – hráč bude muset logicky myslet

- Vzrušující a neobvyklé hádanky

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama