Oznámena post-apokalyptická akce Get Even
Get Even Novinka Oznámena post-apokalyptická akce Get Even

Oznámena post-apokalyptická akce Get Even

Michal Burian

Michal Burian

19

Sliby z tiskové zprávy se čtou velmi dobře, ale nějak nám nedá spát samotný tým, který na hře pracuje.

Reklama

Tvůrčí celek ze studia The Farm 51, který stojí za Painkillerem nebo Deadfall: Adventures, odhalil svůj nejnovější projekt. Ten je velmi ambiciózní. Má se totiž jednat o first-person střílečku Get Even odehrávající se v post-apokalyptickém světě s lokalitami, které budou vytvořeny pomocí 3D scanů reálných míst, stejným způsobem budou do hry přeneseny i postavy.

Jak je v poslední době zvykem, předvedlo to například NFS: Rivals, Get Even má smazat pomyslnou hranici mezi singleplayerem a multiplayerem. Jednoduše má obě složky zkombinovat do jednoho herního zážitku. Během hraní kampaně se tak k vám budou moci kdykoliv připojit (pokud s tím budete souhlasit) vaši kamarádi nebo jiní hráči z celého světa a pěkně vám znepříjemnit postup. Právě oni by se totiž vžili do nepřátel, které ovládala umělá inteligence.

Vývojáři si od toho slibují, že hraní bude nepředvídatelné a náročnější. Není nad to si vyzkoušet své dovednosti proti skutečným hráčům, kteří mění strategii.

V neposlední řadě byla představena další zajímavost. Tou je rozdělení kampaně na dvě, kdy se nejprve na příběh podíváte z jedné strany barikády a příště z té druhé. Události se pak budou přizpůsobovat a měnit v závislosti na vašem rozhodnutí.

Vše to zní velmi zajímavě. Na Get Even si ale počkáme. Podle všeho s tím chtějí The Farm 51 vstoupit na trh až v roce 2015 ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Jen se nám nechce moc věřit, že by titul poháněl Unreal Engine 3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama