Souhrn recenzí hry Like a Dragon: Ishin!
Článek Souhrn recenzí hry Like a Dragon: Ishin!

Souhrn recenzí hry Like a Dragon: Ishin!

Martin Pritula

Martin Pritula

2
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Jaké známky si očekávaná novinka odnáší od zahraničních recenzentů?

Reklama

Již příští úterý vychází na PC a konzole PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series akční adventura Like a Dragon: Ishin! od studia Ryu Ga Gotoku.

Jaké známky si hra odnáší od zahraničních recenzentů? Odpověď naleznete níže.

Souhrn recenzí hry Like a Dragon: Ishin!

VG247

Like a Dragon: Ishin si v mých očích zaslouží nejvyšší hodnocení, které mu uděluji. Je to ta nejzábavnější hra pro jednoho hráče, jakou jsem za poslední roky zažil. Tato hra prostě stojí za váš čas a peníze.

100 %

Hobby Consolas

V mnoha ohledech fascinující hra, která trpělivého a zvídavého hráče odmění. Je to dobrodružství hodné přesně tak legendární série, ze které hra pochází.

90 %

Twinfinite

Je to příkladný titul od studia Ryu Ga Gotoku. Fanoušci starších her Yakuza a Judgement se budou mezi povědomými herními mechanismy a příběhem cítit jako doma a vybroušenost těchto aspektů jim zaručí, že se jim čas, který do hry investují, dobře vrátí. Je to vítaný návrat do minulosti série a dobré znamení toho, jak dobře si série povede i nadále.

90 %

GamesRadar+

Dlouho očekávaný remake hry Like a Dragon: Ishin přináší zajímavé a často i nádherné prostředí k prozkoumání, uspokojivější bojový systém a jedny z nejlepších vedlejších úkolů a miniher v sérii. Nenechte se zmást katanami, tohle je Yakuza, kterou znáte a milujete, v té nejlepší podobě.

90 %

PlayStation Universe

Se hrou Like A Dragon Ishin neuděláte chybu. Hra obsahuje to, co dělá sérii Yakuza tak výjimečnou, a kombinuje to se samuraji a politikou období Edo. Když pomineme hrstku podivností, opírá se hra o své silné stránky a žehlí několik zvláštností série. Každý hráč, ať už veterán série, nebo nováček, si novinku musí zařadit do své knihovny.

90 %

PSX Brasil

Hra Like a Dragon nabízí skvělý příběh, charismatické postavy, plynulé a zábavné souboje a hratelnost, která je charakteristickým znakem série. Ishin! je předělávka, kterou si fanoušci tolik přáli. I přes drobné chyby studio Ryu Ga Gotoku opět ukazuje, že vzorec série zdaleka není nudný, a nutí nás s napětím očekávat, co přijde.

85 %

Game Rant

Like a Dragon: Ishin je radost hrát z mnoha důvodů. Má poutavý příběh zabývající se pomstou a identitou, souboje, které jsou neuvěřitelně uspokojivé, přestože jsou trochu zastaralé, a prostředí plné mnoha zábavných aktivit. Bohužel se však objevují technické problémy, které nabourávají tempo hry a mohou hráče ze zážitku vytrhnout. Přesto, když se na hru podíváme jako na celek, lze ji snadno doporučit.

80 %

The Loadout

Like a Dragon: Ishin je skvěle zpracovaná reedice, jejíž technické problémy překonává smysluplné poselství a poutavý boj.

80 %

Jeuxvideo

Like a Dragon: Ishin! nabízí fanouškům ságy Yakuza epický feudální epos. Tento remake nijak nenarušuje původní zážitek z roku 2014, ale modernizuje vizuální stránku a hratelnost natolik, aby se toto dobrodružství stalo nezapomenutelným i po deseti letech. Ishin! není dokonalý, k tomu má kvůli technický nedostatkům daleko, avšak potěšení z hraní " Yakuzy" zůstává.

75 %

PC Gamer

Ishin je v některých oblastech poněkud zastaralý a technická stránka není zcela přesvědčivá. Fanoušci série se však u novinky přesto pobaví. Nováčci by naopak měli zvolit spíše jinou hru od RGG.

70 %

Metro GameCentral

Vítaná novinka a návrat pro dlouholeté fanoušky Yakuzy, která nabízí vše, co mají na sérii rádi. Hru však sráží nepříliš podařený příběh.

70 %

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama