Oznámení dalšího Atelieru můžeme čekat někdy kolem května nebo června
Novinka Oznámení dalšího Atelieru můžeme čekat někdy kolem května nebo června

Oznámení dalšího Atelieru můžeme čekat někdy kolem května nebo června

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Plus pár dalších střípků informací.

Reklama

Studio Gust se už nějaký čas netají tím, že bude i nadále pokračovat v sérii Atelier. Během speciálního pořadu Looking Back on Atelier Lydie & Suelle and Gust Special pak promluvili zástupci studia o dalším titulu série Atelier a také prozradili něco ze svých plánů na rok 2018.

Podle producenta Gustu Keisukeho Kikuchiho bude příští díl série Atelier oznámen někdy kolem května nebo června a ukončí se tím oslavy 20. výročí série. Sice vůbec neznáme žádné detaily, ale prý má "mít odlišnou dispozici a nabídne ve srovnání s předchozími díly série úplně jinou zkušenost". Prý z něj budeme mít "sváteční pocit".

Co se týče dalších akvizicí značky Gust, tak v současné době připravují i další tituly, které se vůbec série Atelier netýkají a jejich vydání je naplánováno na rok 2018. Jako malé vodítko nám může sloužit část pořadu, při které přišlo na přetřes téma Blue Reflection. Producent hry Junzo Hosoi totiž řekl že: "To ještě není konec." Pak ještě dodal, že některé věci jsou již ve vývoji, ale že nechce zradit očekávání fanoušků.

Upřímně řečeno jsem dost zvědavý, co všechno si pro nás Gust připravuje.

Zdroj: PS4 Dominator a Games Talk

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama