Gust pracuje na čtyřech projektech
Novinka Gust pracuje na čtyřech projektech

Gust pracuje na čtyřech projektech

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Několik novinek o hře Fairy Tail a určitě se můžeme těšit na nový Atelier.

Reklama

Producent společnosti Gust Keisuke Kikuchi v nedávném rozhovoru pro ActuGaming prozradil, že v současné době má ve vývoji čtyři hlavní projekty, včetně nové hry série Atelier. Vzhledem k prozrazeným informacím je jeden z nich pravděpodobně připravovaný Fairy Tail.

Většina rozhovoru se pak totiž zaměřovala na Fairy Tail, o kterém prozradil třeba to, proč se rozhodli začít vyprávět příběh od prostřední části původní předlohy. Důvodem byla možnost zahrát si hru s mnoha různými postavami a pokročilejšími technologiemi, které se v sérii objevily až později, jako je třeba magie. Proto začnete v době, kdy je gilda zničena a budete muset začít úplně od nuly, zatímco ostatní spolky už budou všechno.

Gust pracuje na čtyřech projektech

Hiro Mashima byl od začátku velmi nakloněný přidání nového obsahu od různých kostýmů až po nové scénáře. Všechen tento obsah byl schválen výborem složeným z Mashimy a dalších tvůrců.

RPG Fairy Tail ale klade hlavní důraz na existující postavy, nikoliv na tvorbu nových.

Pokud jde o další obsah ke stažení, zvažují se bonusové předměty a případně další scénáře. Pokud však jde o možnost zapojení dalších arků mangy a anime do hry, které aktuálně ve hře nejsou, budou patrně obsaženy až v případném pokračování hry.

Gust pracuje na čtyřech projektech

 

Co se týče série Atelier, prozradil Keisuke Kikuchi že Atelier Ryza je prozatím jedním z nejúspěšnějších titulů. K tomuto úspěchu mu snad měl dopomoci i nový vzhled outfitů hlavních postav.

Na další otázky odpověděl vyhýbavě s tím, že nemůže poskytnout další podrobnosti, ale může prozradit, že v současné době probíhá práce na čtyřech projektech, včetně dalšího Atelieru. Naznačeno bylo snad také pokračování Blue Reflection.

Gust pracuje na čtyřech projektech

 

Zdroj: ActuGaming

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama