PC verze Diabla 3 nebude mít offline mód
Diablo 3 Novinka PC verze Diabla 3 nebude mít offline mód

PC verze Diabla 3 nebude mít offline mód

Michal Burian

Michal Burian

41

Na rozdíl od konzolových verzí, které jdou hrát bez připojení k internetu a mají lokální kooperaci. Vývojáři chtějí, aby se hráči na PC cítili být součástí komunity. <strong>Aktualizováno</strong>.

Reklama

Aktualizace: Se zrušením aukčního domu by se mohlo zdát, že Blizzard nakonec umožní hrát PC a Mac verze Diabla 3 v offline řežimu, stejně jako konzolové verze. Vývojáři ale prostřednictvím Rock, Paper, Shotgun řekli, že aukční dům nikdy nebyl jediným důvodem, proč Diablo 3 musíme hrát s připojením k internetu. Jde totiž především o využití Battle.netu.

Připomeňme, že aukční dům bude vypnut v břenu 2014 (informovali jsme zde).

Původní zpráva

(Sobota 7.9.2013 11:07) PlayStation 3 a Xbox 360 verze akčního RPG titulu Diablo III lze hrát bez připojení k internetu a navíc nabízející lokální kooperaci pro čtyři hráče na jedné konzoli. Komunita si po tomto zjištění řekla, že když to jde na konzolích, proč by to měl být problém na počítačích. Doufaje v pozitivní odezvu se ale dočkali opačného verdiktu.

Blizzard neuvažuje o tom, že by Diablo 3 šlo hrát na PC bez připojení k internetu. Vývojáři totiž chtějí, aby se hráči na počítačích cítili být součástí komunity.

"Na PC opravdu chceme dát hráčům pocit, že jsou součástí komunity Blizzardu a Diabla. Je to volba platformy a příležitost, ze které hráči těží. Jde o bezpečnější prostředí a obchodování. Vše je více sociální. Máme spoustu plánu s on-line prvky, abychom posílili zážitek z hraní on-line," vysvětlil rozhodnutí Kevin Martens v rozhovoru s britským Eurogamerem.

Offline módu se sice PC hráči nedočkají, očekávat tak mohou zatím pouze příchod prvního datadisku nazvaného Reaper of Souls.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama